Trafikte yaşanan tartışma cinayetle sonuçlandı! O anlar kameralara yansıdı

Afyonkarahisar'da trafik tartışma yaşanan kişiler arasında kavga çıktı. Tarafların birbirine saldırdığı kavgada bıçak darp darbesi alan 27 yaşındaki Ömer T. hayatını kaybetti.
Ankara Masası
|
11 Mayıs 2023, Perşembe - 12:36
Trafikte yaşanan tartışma cinayetle sonuçlandı! O anlar kameralara yansıdı

Olay, geçtiğimiz 7 Mayıs gecesi Güvenevler Mahallesi'nde meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre Ömer T.’nin kullandığı aracın G.E.’ye çarpmak üzereyken durması üzerine G.E. ile Ömer T. arasında küfürleşme yaşandı.

Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine  Ömer T. (27); A.Ü. (17) ve G.E. (17) arasında kavga çıktı. Kavgada bıçak darbesi alan  Ömer T. hayatını kaybetti.

Olayın ardından harekete geçen Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri olaydan sadece birkaç saat sonra A.Ü. ve G.E.’yi yakalayarak gözaltına aldı. 

Şahıslar ifadesinde ise akşam saatlerinde çalıştıkları Organize Sanayi Bölgesindeki iş yerinden izin alarak gezmek üzere bölgeye geldiklerini ifade etti. Ardından bir büfeden alkol aldıklarını ve bir parkta içtikten sonra olayın gerçekleştiği yere otobüse binmek için gittikleri sırada Ömer T.’nin kullandığı aracın G.E.’ye çarpmak üzereyken durduğunu, bu nedenle tartışma çıktığını söyledi. Kavgada  A.Ü.’nün belinde taşıdığı bıçağı  Ömer T.’ye sapladığını ve bıçağı maktulun üzerinden çekmeden kaçtıklarını belirttiler.

Cinayet anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2081790/trafikte-yasanan-tartisma-cinayetle-sonuclandi-o-anlar-kameralara-yansidi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.