Emin Pazarcı kimdir?

Akşam gazetesi Ankara temsilcisi, Akajans ve Tercüman'da muhabir olarak yer alan Emin Pazarcı kimdir? Gazi Üniversitesi öğretim üyesi, gazeteci ve yazar Emin Pazarcı nereli, kaç yaşında?
Suat Mutlu
|
11 Mayıs 2023, Perşembe - 19:37
Emin Pazarcı kimdir?

Emin Pazarcı, İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Pazarcı, eğitimini Gazi Üniversitesi İşletme bölümünü tamamlayarak mezun oldu.

Kariyeri

Emin Pazarcı, kariyer hayatına üniversite eğitimi sırasında adım atmış ve Avni Özgürel ile beraber "Yeni Sözcü Dergisi"ni kurmuş fakat dergi 1980'de darbe döneminde kapatılmıştır. Pazarcı daha sonra,  Akajans ve Tercüman gazetesinde muhabir olarak çalıştı. Ardından Pazarcı,  siyaset, ekonomi, diplomasi, parlamento ve savaş muhabirliği gibi alanlarda çalışmalarda bulunarak Tercüman Gazetesi’nde haber müdürlüğü ve yazarlık görevlerinde bulundu. 

Emin Pazarcı, 1995 yılında Akşam Gazetesinde yazarlık ve Ankara temsilciliği görevinde bulundu ve Flash TV'de "Nargile Kahvesi", "Güne Başlarken", TRT'de "9. Senfoni", Kanal A'da "Gündem" ve "İnce Çizgi" gibi çeşitli programlar hazırladı. Ayrıca Pazarcı, Gazi Üniversitesinde iki dönem boyunca dersler vermiştir.

Kitapları

-Kurt Bakışı (2008)

-Gizli Alemler (2009)

http://www.ankaramasasi.com/haber/2081846/emin-pazarci-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.