George Soros ölmemiş!

George Soros ile ilgili kötü haberler yayılmıştı. ABD'li milyarder George Soros, hakkında yayılan “öldü” iddiaları sonrası açıklama yaparak, “Kalp krizi geçirdiğime dair söylentiler tamamen yanlış. Hayattayım ve sağlığım yerinde” dedi.
Mevlüt Peker
|
16 Mayıs 2023, Salı - 00:12
George Soros ölmemiş!

Dün sosyal medyada Amerikalı milyarder George Soros’un kalp krizi geçirdiği ve öldüğü iddiası büyük yankı uyandırmıştı. Sosyal medya hesabından “kalp krizi geçirerek öldüğü” yönündeki iddialara cevap veren George Soros, “Kalp krizi geçirdiği yönündeki söylentiler tamamen yanlış. Hayattayım ve sağlığım yerinde.” ifadelerini kullandı.

ABD'li milyarder George Soros'un bir sözcüsü de basına açıklamada bulunarak, George Soros'un yaşadığını ve sağlığının yerinde olduğunu, sosyal medyada yayılan kalp krizi geçirerek öldüğü şeklindeki söylentilerin kesinlikle doğru olmadığını bildirdi.

George Soros, dezenformasyon çalışmalarında ve komplo teorilerinde en çok hedef alınan isimler arasında bulunuyor. George Soros’un başta Türkiye ve Ortadoğu olmak üzere toplumları dizayn etmeye çalıştığı yönünde yaygın bir kanaat bulunuyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2082327/george-soros-olmemis
Etiketler: george soros
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.