Erdoğan ittifak liderlerini kabul etti

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı’nın liderleriyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde görüştü. Erdoğan ilk olarak MHP lideri Devlet Bahçeli’yi, ardından DSP lideri Önder Aksakal’ı ve Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan’ı kabul etti.
Mevlüt Peker
|
16 Mayıs 2023, Salı - 19:03
Erdoğan ittifak liderlerini kabul etti

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’ni önde tamamlayan Cumhur İttifakı ve ittifakın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde liderlerle görüştü.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen görüşme basına kapalı gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ikinci görüşmesi ise Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal ile oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile DSP lideri Aksakal’ın görüşmesi de basına kapalı yapıldı.

Erdoğan, son olarak Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti. Külliye’deki bu görüşme de basına kapalı gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nu da kabul etti.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son olarak Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüştü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2082435/erdogan-ittifak-liderlerini-kabul-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.