Erdoğan Afşin'de incelemelerde bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ve BBP lideri Destici ile birlikte Afşin ilçesindeki çadır kentte incelemelerde bulundu.
Mevlüt Peker
|
28 Şubat 2023, Salı - 19:15
Erdoğan Afşin'de incelemelerde bulundu

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde birbirinden bağımsız iki büyük depremin vurduğu Kahramanmaraş ilinin Afşin ilçesinde depremzedeler için kurulan çadır kente ziyarette bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş ve Hatay merkezli meydana gelen depremlerden sonra inceleme yapmak ve faaliyetleri yerinde incelemek üzere Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile birlikte geldiği Afşin ilçesinde yetkililerden çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

Afşin'deki çadır kentte kalan depremzedelere ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada çocuklarla ilgilendi, sohbet etti; vatandaşların sıkıntılarını ve isteklerini dinledi.

Bölge halkına "geçmiş olsun" dileğinde bulunan Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, bir depremzede, evinin tamamen yıkıldığını, tek umutlarının hükümetin evlerini yapmaları olduğunu, başka umutlarının olmadığını, yapacak durumlarının da bulunmadığını belirterek, "Sizden çok büyük umudumuz var" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2072110/erdogan-afsinde-incelemelerde-bulundu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.