Cumhurbaşkanı Erdoğan; Bahçeli, Destici ve Aksakal’ı kabul etti

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ve Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal’ı kabul etti.
Mevlüt Peker
|
27 Nisan 2023, Perşembe - 21:45
Cumhurbaşkanı Erdoğan; Bahçeli, Destici ve Aksakal’ı kabul etti

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ve Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Kanal 7-Ülke TV ortak yayınında Hasan Öztürk’ün soru yönelttiği sırada küçük bir rahatsızlık geçirmiş, verilen aradan sonra stüdyoya dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yoğun seçim kampanyası nedeniyle üşüttüğünü ve hatta yayına katılıp katılmama konusunda tereddüt yaşadığını açıklamıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son programlarını iptal etmesini fırsat bilen provokatörler ise “Erdoğan’ın kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı” dezenformasyonunu yaymışlardı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve İletişim Başkanlığı başta olmak üzere çok sayıda kurum, siyasetçi ve bürokrattan yalanlama gelmişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2080247/cumhurbaskani-erdogan-bahceli-destici-ve-aksakali-kabul-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.