Fatih Portakal'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na öneri!

Fatih Portakal, Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenerek, "Genel başkanlığı bırakmanızı öneriyorum. 12 gün varken yapılacak en doğru hareket diye geliyor bana." dedi.
Ecem Çetin
|
17 Mayıs 2023, Çarşamba - 12:31
Fatih Portakal'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na öneri!

14 Mayıs'ta Türkiye sandık başına gitti ve oyunu kullandı. 

Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 49, 51, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüzde 44,88 oy alması nedeniyle cumhurbaşkanı seçimi ikinci tura kaldı. 

Türkiye, 28 Mayıs'ta yeniden sandık başına gidecek ve cumhurbaşkanı seçimi için oy kullanacak.

İkinci tur için geri sayım başlarken Gazeteci Fatih Portakal, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslendi ve bir öneri de bulundu.

"Genel başkanlığı bence bırakması gerekiyor"

"Bir önerim var, Kılıçdaroğlu'na bir önerim var. Önemli bir öneri olduğunu düşünüyorum. Genel başkanlığı bence bırakması gerekiyor. Aşağı yukarı 4-5 saat önce bir tweet attım. Benim size önerim, bence sizi samimiyet testine de sokar bu. Genel başkanlığı bırakmanızı öneriyorum. 12 gün varken yapılacak en doğru hareket diye geliyor bana."

"Bağsız ve bağlantısız olduğunu açıklasın"

Portakal, attığı tweette ise şu ifadeleri kullandı; 

"Kılıçdaroğlu en kısa zamanda CHP genel başkanlığını bırakıp, bağsız ve bağlantısız olduğunu açıklasın. 28 Mayıs'ta seçime öyle girsin. Zaten kazansa partisini bırakmak zorunda kalacaktı. Kaybettiğinde zaten CHP'nin başında durmaması gerekir. Hem yaş hem olası yenilgiye uğramış bir lider olarak partiyi yönetmesi mümkün olmayacaktır. Kararsız seçmeni bu şekilde etkileyebilir, insanları sandığa tekrar çekebilir. Kaybedecek nesi kaldi ki? 'Mücadelesini verdi' diye anacaktır insanlar"

http://www.ankaramasasi.com/haber/2082503/fatih-portakaldan-kemal-kilicdarogluna-oneri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.