Liderlerden 19 Mayıs mesajı!

Millet İttifakı'nın liderleri sosyal medya hesaplarından 19 Mayıs mesajı paylaştı.
Ecem Çetin
|
19 Mayıs 2023, Cuma - 09:43
Liderlerden 19 Mayıs mesajı!

Bugün 19 Mayıs....

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 104. yıl dönümü...

Atatürk, tarihinin önemi nedeniyle de 19 Mayıs’ı Türk gençliğine armağan etmiştir bu yüzden aynı zamanda "Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı" olarak kutlanır.

Ülkenin her bir yerinde coşkuyla kutlanan ve çeşitli etkinliklere imza atılan bu önemli günde siyasi liderler de sosyal medya hesaplarından  19 Mayıs mesajı paylaştı. 

İşte o paylaşımlar;

"Atatürk’ün gençlere verdiği tarihsel görevi diri tutarak, kararlılıkla yürüyeceğiz"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi, dahili ve harici bedhahlara karşı Türkiye, yine gençleriyle bir tarih yazmaya hazırlanmaktadır. Umudumuzu ve Atatürk’ün gençlere verdiği tarihsel görevi diri tutarak, kararlılıkla yürüyeceğiz. 19 Mayıs kutlu olsun!"

"19 Mayıs ruhuyla Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılını hep birlikte inşa edeceğiz"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Muhterem genç kardeşlerim; gün, sizin gününüzdür. Söz sizde ve zaman sizden yanadır. Dün nasıl umutların bitti zannedildiği bir noktada, şartların getirdiği her türlü zorluklara rağmen başarmışsak; bugün de yine başaracağız! 19 Mayıs ruhuyla ve de gençlerimizin azmi, heyecanı ve kararlılığıyla Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılını hep birlikte inşa edeceğimize olan inancım tamdır.Hiç ama hiç endişeniz olmasın; inanıyoruz, kararlıyız ve hep birlikte başaracağız!Aziz milletimizin ve değerli gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı tebrik ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Milli Mücadelemizin tüm kahramanlarını ve şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum.Bayramımız kutlu olsun!"

"Yaktıkları bağımsızlık ateşi bu topraklarda hiçbir zaman sönmedi, sönmeyecek"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının 1919’da Samsun’a çıkarak yaktıkları bağımsızlık ateşi bu topraklarda hiçbir zaman sönmedi, sönmeyecek."

"Sizlere düşen vazife aynı azmi, aynı cesareti ve aynı kararlılığı göstermektir"

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Atatürk'ün 104 yıl önce bugün Bandırma Vapuru ile Samsun'a taşıdığı azim ve cesaret, Milletimizin istiklâlini kurtaran o kararlılık ve feraset, Milletimizi zaferlere ulaştıran birlik ve dirayet aynıyla Aziz Milletimizin içinde yaşamaya devam ediyor. Bunun bilinci ve inancıyla bugünün armağan edildiği Kıymetli Gençlerimiz; Dün Anadolu'yu, Trakya'yı, Vatanın her bir parçasını ve elbette geleceği kuran ve kurtaran, her türlü imkansızlığa karşı inancı imkan bilen ve asırlar boyu anlatılacak bir zafere timsal olan Kahramanların torunları olarak sizlere düşen vazife aynı azmi, aynı cesareti ve aynı kararlılığı göstermektir. Büyük Atatürk'ün dediği gibi "Milletin istiklâlini, milletin azim ve kararı kurtarmıştır. Eminiz ki her darda, her sıkıntıda bu azim ve kararlılık yine kurtaracaktır.Bayramınızı kutluyor, 104 yıl önce Milli Zafere giden inancı Samsun'a taşıyan Aziz Atatürk'ü ve inancını, mücadelesini, hayallerini paylaşan Aziz Kahramanlarımızı rahmetle anıyorum."

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Bizim gençlere en büyük borcumuz: Gençlik. Bu kötü rüya burada bitecek. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2082715/liderlerden-19-mayis-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.