Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları başladı

Fenerbahçe'de gelecek sezon işin transfer çalışmalarını hızlandırdı. Yabancı kuralına takılmak istemeyen takım yeni yılda bazı oyuncularıyla yollarını ayıracak.
Onur Çetinkaya
|
22 Mayıs 2023, Pazartesi - 10:27
Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları başladı

Şampiyonluk parolasıyla çıktığı sezonda yine taraftarlarını hüsrana uğratan Fenerbahçe'de hedef artık gelecek yıl.

Yeni yıl planlamasına şimdiden başlayan sarı-lacivertli takımda yabancı futbolcularla ilgili kararlar alındı.

Transfer çalışmalarını hızlandıran takım, aday isimleri ise listeye aldı. 14 yabancı kuralına takılmak istemeyen Fenerbahçe 8 ismi gözden çıkardı. 

Yerli ve yabancı oyuncuların teklif gelmesi halinde gönderilmesi amaçlanırken gidecek isimlerde belli oldu.

Sezon başında İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'e kiralanan Dimitris Pelkas'ın sözleşmesinin uzatılmamasına karar verildi.

Sol bek sıkıntısını Alioski çözmek isteyen Fenerbahçe, futbolcudan istediği verimi alamadı. Bu durumda Makedon futbolcu Ezgjan Alioski'nin takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Kiralık olan Berisha, Bruma ve Samatta da takımdan ayrılacaklar. Düzenli olarak bu sezon süre alan isimler,  Rossi, Osayi, Pedro, King, Henrique ve Crespo için gelen teklifler değerlendirilecek.

Defansın değişmez ismi Szalai'nin duruma  bonservisine bağlı olarak bakılacak.  Ara transfer döneminde gelen Oosterwolde ise hazırlık döneminde şans verilecek. Performansına göre yeni sezonda durumu değerlendirilecek. 

Bu sezon gol yükünü çeken ve gol krallığında zirvede olan Valencia içinde tekliflere bakılacak. 

Orta sahada süre aldığı sürede performansıyla taraftarın beğenisini kazanan bir diğer isim Zajc için yeni teklifler gözden geçirilecek. Arao, Lincoln, Batshuayi ve Peres'in ise takımda kalması gözüyle bakılıyor. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083076/fenerbahcede-yeni-sezon-hazirliklari-basladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.