Nebati'den taraftarlara gönderme

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Mersin'de katıldığı toplantıda konuştu. Stadyumlarda taraftarların iktidara yönelik sloganlarına değinen Nebati, "Türkiye stadyumlarda 'yuh' çekerek indirilecek ülke değildir" dedi.
Onur Çetinkaya
|
23 Mayıs 2023, Salı - 14:45
Nebati'den taraftarlara gönderme

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "İş İnsanları ile Hasbihal Toplantısı"nda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Seçimlere değinen Nebati, ikinci turda Erdoğan'ın kazanacağını söyledi. 

Nebati,  "28 Mayıs'ta bir kez daha, her seçimde şekilden şekle girenlerin, hesaptan kitaptan anlamayan hesap uzmanlarının değil, Türkiye sevdalısı mert bir yiğidin yanında duracağız. 28 Mayıs'ta milletimizin teveccühü ve Allah'ın izniyle Recep Tayyip Erdoğan, açık farkla kazanacak." ifadelerini kullandı.

"Türkiye 'yuh' çekerek indirilecek ülke değildir"

Türkiye'nin sınırlarıyla oynanmasına izin vermeyecek derecede güçlü bir ülke olduğunu vurgulayan Nebati, "Türkiye, ekonomisi üzerinde oynanan oyunların, ekonomi üzerinde planlar, programlar yapanların üstesinden gelecek güce sahiptir." diye konuştu.

Türkiye, içeride ve dışarıda bir araya gelmiş ve hesabı kitabı Recep Tayyip Erdoğan'ı göndermek üzerine kurulu olanlarla mücadele etme azmine, gücüne sahip bir ülkedir ifadelerine yer veren Bakan Nebati,"Türkiye, bekasını nasıl koruyacağını bilen, Türkiye sevdalılarıyla yoluna devam edecek bir ülkedir. Türkiye, bir stadyumda veya başka stadyumlarda birilerinin yönlendirmesiyle 'yuh' çekerek indirilecek bir ülke değildir. Sokaklarda, tribünlerde sloganlar atarak iktidara karşı mücadele ettiklerini zannedenlere elbette ki bu millet cevap verecek. " dedi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083259/nebatiden-taraftarlara-gonderme
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.