Ankara'da seçim sonrası sürpriz evlilik teklifi!

Ankara'da Mehmet Emin Özbey, kız arkadaşı Gizem Esin'e temsili sandık ve oy pusulasıyla sürpriz evlilik teklifi yaptı.
Ecem Çetin
|
28 Mayıs 2023, Pazar - 13:13
Ankara'da seçim sonrası sürpriz evlilik teklifi!

Ankara'da seçim günü sürpriz bir evlilik teklifine imza atıldı. 

Zafer  Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Mehmet Emin Özbey, kız arkadaşı  Gizem Esin ile birlikte İncesu Şehit Sadettin Demir Anadolu Lisesi'nde oy kullandıktan sonra, unutulmaz bir sürpriz yaptı. Özbey, bahçede kız arkadaşına evlenme teklifinde bulundu. 

Mehmet Emin Özbey,  üzerinde kız arkadaşı ile birlikte çekildikleri fotoğraf bulunan  'Benimle evlenir misin' yazılı oy pusulası, 'evet' mührü ve mini seçim sandığını Gizem Esin'e uzattı. 

Sürpriz teklif karşısında şaşıran Esin, 'Evet' cevabını verdi. Gizem Esin, evet mührünü vurduğu pusulayı Özbey ile birlikte sandığa attı.

Çift, sürprizin ardından basın mensuplarına duygularını şu ifadelerle dile getirdi;

"Çok mutluyum"

Esin; "Hem bizim için hem de ülkemiz için bu seçim inşallah iyi olur. Böyle bir teklifi hiç beklemiyordum. Seçimden dolayı zaten heyecanlıydım, teklifi görünce daha da heyecanlandım. Çok mutluyum."

"O oyunu verdi, şu anda iktidarım"

Özbey; "Ülkenin kaderi ile ilgili önemli bir seçim. Biz de kendi kaderimizi değiştirelim istedik. Biraz anti demokratik bir seçim oldu. Tek aday ve sadece evet mührü vardı. O oyunu verdi, şu anda iktidarım. Çok mutluyum. "

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083845/ankarada-secim-sonrasi-surpriz-evlilik-teklifi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.