Binali Yıldırım'dan eşi Semiha Yıldırım'a güldüren espri!

Binali Yıldırım eşi Semiha Yıldırım ile birlikte İstanbul'da oyunu kullandı. Yıldırım, kabinden geç çıkan eşine yaptığı espri ile güldürdü.
Ecem Çetin
|
28 Mayıs 2023, Pazar - 14:21
Binali Yıldırım'dan eşi Semiha Yıldırım'a güldüren espri!

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, cumhurbaşkanı ikinci tur seçimi için eşi  Semiha Yıldırım ile birlikte Tuzla'da bulunan Emlak Konut Cemil Meriç İlkokul ve Ortaokulu'nda oyunu kullandı 

Yıldırım oyunu kullandıktan sonra kabinden geç çıkan eşi Semiha Yıldırım'a seslenerek "Ne oldu hanım, niye uzun sürdü? Karar veremedin mi?" diye sorarak espri yapması üzerine sınıfta kahkahalar yükseldi.

Binali Yıldırım oy kullanmasının ardından okul bahçesinde açıklamalarda bulundu. 

Yıldırım, şu ifadeleri kullandı;

" Türkiye'nin ihtiyacı olan güvendir, istikrardır, tecrübedir""

"İlk seçimi 14 Mayıs günü yaptık. Meclisi ve milletvekillerini seçtik. Cumhur ittifakı olarak 323 milletvekili ile mecliste çoğunluğu sağladık. Ancak Cumhurbaşkanlığında biraz eksiğimiz kaldı. Bugün salt çoğunluk gerektiği için Cumhurbaşkanlığı tekrarlanıyor. Memleketimiz için, milletimiz için hayırlı olsun. Türkiye'nin ihtiyacı olan güvendir, istikrardır, tecrübedir inşallah bu seçim sonucu Türkiye yüzyılına emin adımlarla, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile beraber millet olarak girmiş olacağız. Seçimlerin Ülkemize, milletimize, insanlığa hayırlı olmasını diliyorum. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083853/binali-yildirimdan-esi-semiha-yildirima-gulduren-espri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.