Merve Dizdar, Türkiye'ye döndü!

​​Cannes Film Festivali'nde ​'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü kazanan Merve Dizdar, Türkiye'ye döndü. Ödülü ile ilgili konuşan Dizdar, "İlk defa böyle çok önemli şeyler hissediyorum. ​Çok iyi yorumlar aldım" dedi.
Ecem Çetin
|
28 Mayıs 2023, Pazar - 16:49
Merve Dizdar, Türkiye'ye döndü!

Fransa'da düzenlenen törenle Cannes Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu.

Ünlü oyuncu Merve Dizdar, Nuri Bilge Ceylan imzalı "Kuru Otlar Üstüne" filminde canlandırdığı  'Nuray' karakteriyle festivalde  'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünün sahibi oldu. 

Oyuncu, bugün Nice'den İstanbul Havalimanı'na geldi.

"Hemen hızlıca oyumu kullanacağım"

Oyunu kullanmak için Türkiye’ye dönüş yaptığını belirten Dizdar, “Yoldan geldim çok yorgunum o yüzden odaklanamıyorum. Şu an oyumu kullanmaya gidiyorum. Şimdi hemen hızlıca oyumu kullanacağım.” diye konuştu. 

" Çok iyi yorumlar aldım"

Türkiye'ye böyle bir ödül kazandırdığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Dizdar, "İnsanın ülkesine böyle bir ödülle gelmesi çok büyük bir gurur. İlk defa böyle çok önemli şeyler hissediyorum. Nuri Bilge Ceylan zaten çok büyük bir yönetmen. O her zaman dünyada da çok önemli bir yönetmen. Çok önemli oyuncular vardı yarıştığım. O yüzden tek bir duygu değil, birkaç duyguyu yaşadığım için çok şaşırdım. Ama sonra kendime geldim. Nuri Bilge Ceylan'ı zaten çok iyi tanıyorlar. Çok iyi yorumlar aldım." ifadelerini kullandı 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083872/merve-dizdar-turkiyeye-dondu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.