Oğuzhan Uğur, balkonunda mermi ile karşılaştı!

Babala Tv kurucusu Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabından evinin balkonunda bulduğu yorgun mermiyi paylaştı. Uğur, "Avukata teslim ettim. Izdırap olacağım kendisine. Bırak bir daha havaya sıkmayı, su tabancasıyla şaka bile yapamayacak onunla işim bittiğinde." dedi.
Ecem Çetin
|
06 Haziran 2023, Salı - 09:31
Oğuzhan Uğur, balkonunda mermi ile karşılaştı!

Youtube kanalı Babala TV'de yaptığı programlarla adını geniş kitlelere duyuran Oğuzhan Uğur, son paylaşımıyla dikkat çekti. 

Özellikle siyasi isimleri ağırladığı Mevzular Açık Mikrofonu ile gündem olan Uğur,  sosyal medya hesabından balkonunda yorgun mermi bulduğunu paylaştı.

Uğur, şu ifadeleri kullandı;

"Karşınızda yorgun mermi"

" Balkonumda şimdiye kadar zevkle döşenmiş kuş yuvaları, yarı baygın çekirgeler, diğer binalardan uçmuş gelmiş iddialı iç çamaşırları ve hatta takla atmaktan sıkılmış bir güvercin bile bulmuştum. Bu sabah listeye yeni ve korkunç bir şey eklendi. Karşınızda yorgun mermi.  Yorgun halleriyle bile yılda ortalama 40 insanın ölümüne sebep oluyorlar. 

"Izdırap olacağım kendisine"

Birileri sırf takımları ya da partileri kazandı diye havaya ateş ediyor ya hani. Aşağısı boşalamıyorsa yukarısı boşalsın hesabı... Manasız bir mağara adamı aktivitesi. Sonuç bu. Avukata teslim ettim. Izdırap olacağım kendisine. Bırak bir daha havaya sıkmayı, su tabancasıyla şaka bile yapamayacak onunla işim bittiğinde. Bir sonraki mermisi bana ya da size isabet etmesin diye"

http://www.ankaramasasi.com/haber/2084974/oguzhan-ugur-balkonunda-mermi-ile-karsilasti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.