Oğuzhan Uğur GAİN’de!

Oğuzhan Uğur, dijital yayın platformu GAİN’in yönetim kurulu üyesi oldu. Uğur, "Bu unvan beni daha olgun ve yaşlı hissettiriyor ama çok sevdim. BabalaTV son sürat içeriklerine devam ederken, GAİN ile de yeni sezonda sizlere muazzam diziler, pek iddialı filmler ve uzun soluklu içerikler sunmak için kolları sıvadık" ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
12 Temmuz 2023, Çarşamba - 09:58
Oğuzhan Uğur GAİN’de!

Babala TV'de yaptığı Mevzular Açık Mikrofon programıyla dikkat çeken ve adından söz ettiren Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabından GAİN platformunun yönetim kurulu üyesi olduğunu duyurdu. 

Uğur, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; 

"Uzun soluklu içerikler sunmak için kolları sıvadık"

"An itibarıyla GAİN platformunun yönetim kurulu üyesiyim. Bu unvan beni daha olgun ve yaşlı hissettiriyor ama çok sevdim. BabalaTV son sürat içeriklerine devam ederken, GAİN ile de yeni sezonda sizlere muazzam diziler, pek iddialı filmler ve uzun soluklu içerikler sunmak için kolları sıvadık. Amacımız bu yerli platformun dünyada konuşulan ve takip edilen bir mecra haline gelmesi. 

"Bize bu haddi verdikleri için çok mutluyum"

Sektörün meşhur alicengiz oyunlarının bize sirayet edemeyeceğini de düşünürsek, ülkemdeki eşsiz yetenekleri dünyayla buluşturmak hiç de zor olmayacaktır diye umuyor, bu küstah iddiamı lokal medyadan, globalin tam göbeğine gönderiyorum. Yapmadığımız şey değil =) Sayenizde elbette. Bize bu haddi verdikleri için çok mutluyum. Artık sınırsız hayallerimizin bir yol arkadaşı var. Heyecanımı hepinizle paylaşmak istedim. Allah utandırmasın. Sanırım şimdi gidip kendime bir takım elbise almalıyım."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2089663/oguzhan-ugur-gainde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.