Elektrik teline konan papağanı kurtarmak isterken akıma kapılan gençten kötü haber

Antalya’da elektrik teline konan sultan papağanını file bağlı alüminyum çubukla almaya çalışırken akıma kapılan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç, 55 gün sonra hayatını kaybetti. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Ersin Küçükbarak
|
06 Haziran 2023, Salı - 16:35
Elektrik teline konan papağanı kurtarmak isterken akıma kapılan gençten kötü haber

Olay, 13 Nisan Pazar günü öğle saatlerinde Kepez ilçesi Sütçüler Mahallesi 15 Temmuz Şehitler Caddesi üzerinde kaldırımda meydana geldi.

İki arkadaş elektrik direğinin teline konan sultan papağanlarını almak için bölgeye geldi.

Bir süre dişi kuşla, teldeki kuşu indirmeye çalışan gençler başarılı olamayınca file ile almaya karar verdiler.

 Ucunda file bulunan yaklaşık 7 metre uzunluğundaki alüminyum çubuğu kuşa doğru uzattılar. File daha tele yaklaşmadan çubuğa elektrik yüklendi.

Direkte oluşan alev topu gençlerin elindeki çubuktan kaldırıma indi. Ayaklarının altından alev çıkan gençler oldukları yere yığıldı.

Olayı gören vatandaşlar hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri iki genci hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Yunus Koç taburcu edilirken, Halit Cankurt yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

Hastanede tedavisi devam eden genç, dün doktorların tüm müdahalesine rağmen 55 gün sonra hayatını kaybetti. Cenaze ise Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından yakınları ve sevenleri tarafından alındı. Gencin cenazesinin Kepez ilçesi Habibler Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.   

Olay anı kamerada    

Öte yandan, olay anı yakındaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde papağanı kurtarmak için çubuk uzatan gençler akıma kapılıyor ve bir anda  ayaklarından alev çıkıyor.

Çarpmanın etkisiyle sırt üstü yere düşen iki genç hareketsiz kalıyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2085041/elektrik-teline-konan-papagani-kurtarmak-isterken-akima-kapilan-gencten-kotu-haber
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.