Melek Mosso'nun konseri iptal edildi!

Şarkıcı Melek Mosso'nun röportaj sırasında AK Partili kadına küfür eden kadını sosyal medya hesabından paylaşması ve onun gibi giyinerek sandık başına gitmesi sonrasında gelen tepkilerin ardından konseri iptal edildi.
Ecem Çetin
|
07 Haziran 2023, Çarşamba - 09:50
Melek Mosso'nun konseri iptal edildi!

Şarkıcı Melek Mosso, seçim sürecinde AK Partili bir kadına küfür ederek röportaj yapan kadını sosyal medya hesabından paylaştı. Ayrıca paylaşımda Mosso'nun kadın gibi giyinerek sandık başına gittiği anda yer aldı. 

Gelen bu tepkiler sonrası  Süleymanpaşa Belediyesi tarafından  Kiraz Festivali'ne davet edilen Melek Mosso'nun konseri iptal edildiği iddia edildi 

Melek Mosso, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen  PowerTürk Müzik Ödülleri'nde "en güçlü cover şarkı" ödülüne layık görülmüş, ödül aldığı sırada yaptığı konuşma ile gündem olmuştu  

Mosso,konuşmasında şu ifadeleri kullanmıştı;

"Ben bu ödülü yüzyıllardır bu toplumda, dünyada ötekileştirilen kıyafetleri ile, kahkahasıyla kadın olmanın gerektirdiği her şeyle yargılanan, ittirilen, katledilen bütün kadınların ruhlarına armağan olarak alıyorum. Sesimiz hiç bir zaman kısılamayacak. Ben kadın şarkıcıların, kadın sanatçıların, bu toplumda kadınlığıyla her zaman gurur duyan bir kadınım. Her zaman onların arkasında olacağım. Kimse beni susturamayacak. Konuşmaya, üretmeye ve şarkı söylemeye devam."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2085109/melek-mossonun-konseri-iptal-edildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.