Melek Mosso konserine yoğun ilgi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, normalleşme sürecinin başlaması ile Başkentlileri “Büyükşehir Parklarda” adlı konser programları ile buluşturmaya devam ediyor. 30 Ağustos Zafer Parkı’nda gerçekleşen ve ünlü sanatçı Melek Mosso'nun verdiği açık hava konserine 7’den 70’e Başkentliler yoğun ilgi gösterdi.
Ankara Masası
|
11 Temmuz 2021, Pazar - 11:31
Melek Mosso konserine yoğun ilgi

Ankara Büyükşehir Belediyesi normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte “Büyükşehir Parklarda” adlı konser programlarıyla Başkentlilere müzik keyfi sunmaya devam ediyor.

Işın Karaca ve İsmail Altunsaray’ın konserleri ile başlayan “Büyükşehir Parklarda”konser programlarının üçüncüsü Melek Mosso ile devam etti. 10 Temmuz'da 30 Ağustos Zafer Parkı’nda düzenlenen Melek Mosso konserine Başkentliler yoğun ilgi gösterdi.

Melek Mosso hayranlarını coşturdu

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen, ABB TV ve Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan açık hava konserine Melek Mosso hayranları akın etti.

Sesi, yorumu ve sahne performansıyla izleyenleri hayran bırakan Mosso, sevilen şarkılarını Başkentliler için söyledi. 30 Ağustos Zafer Parkı'nı dolduran 7'den 70'e binlerce izleyici korolar halinde ünlü sanatçının şarkılarına eşlik etti.

Başkan Yavaş'a teşekkür

Ankara'nın kendisi için özel bir yere sahip olduğunu belirten Melek Mosso, sanata ve sanatçıya verdiği desteklerden dolayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a teşekkür etti.

Başkent’te uzun bir süreden sonra konser vermekten duyduğu mutluluğu dile getiren Mosso, şöyle konuştu:

“Burada olduğum için öncelikle çok mutluyum çünkü Ankara'nın manevi olarak bende özel bir yeri var. Özellikle parkta konser vermek ve Ankara Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışmak benim için çok önemli. Ankaralılar bu akşam benimle umarım çok keyifli bir akşam geçirirler.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/883805/melek-mosso-konserine-yogun-ilgi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.