Bakan Mehmet Şimşek vatandaşlara seslendi

Hükümetin üstesinden gelemeyeceği hiçbir sorun bulunmadığını belirten Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Biraz sabır ve zamana ihtiyacımız var. Bu çerçevede sevgili vatandaşlarımızdan özellikle bir istirhamım var, uygulama ve politikalarımıza ilişkin lütfen benden duymadığınız hiçbir habere ve dolaşıma sokulan hiçbir dedikoduya itibar etmeyiniz." dedi.
Mevlüt Peker
|
07 Haziran 2023, Çarşamba - 19:30
Bakan Mehmet Şimşek vatandaşlara seslendi

Bakan Şimşek, sosyal medya platformu Twitter’daki @memetsimsek onaylı hesabından, vatandaşlara seslendi.

Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulunda yemin ederek göreve başladığını hatırlatan Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Hükümetin üstesinden gelemeyeceği hiçbir problemin bulunmadığının altını çizdi.

Bakan Mehmet Şimşek, belirlenen ilkeler çerçevesinde, plan ve program dahilinde emin adımlarla çıkılan bu yolda hedeflere herkesin desteğini alarak ulaşacaklarını vurgulayarak şöyle dedi:

"Biraz sabır ve zamana ihtiyacımız var. Bu çerçevede sevgili vatandaşlarımızdan özellikle bir istirhamım var, uygulama ve politikalarımıza ilişkin lütfen benden duymadığınız hiçbir habere ve dolaşıma sokulan hiçbir dedikoduya itibar etmeyiniz. Saygılarımla."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2085220/bakan-mehmet-simsek-vatandaslara-seslendi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.