Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonu ne zaman?

Kızılcık Şerbeti, yeni sezonuyla izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Peki, Kızılcık Şerbeti ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde...
Ecem Çetin
|
11 Eylül 2023, Pazartesi - 17:00
Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonu ne zaman?

Genç kuşağın başarılı isimleri ve usta oyuncuların bir araya geldiği Kızılcık Şerbeti, cuma akşamları ilgiyle izleniyor.

Show TV'nin sevilen dizisi hikayesi ve oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Dizi, cuma akşamları milyonları ekrana kilitliyor.

Yeni sezon 

Dizinin fanları yeni sezonun ne zaman başlayacağını merak ediyor. Yeni sezon ne zaman? Kızılcık Şerbeti ne zaman başlayacak?

Show TV ekranında ilgiyle izlenen dizi 15 Eylül Cuma akşamı izleyenlerle buluşacak. 

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise,  Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor. 

Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor

Diziden ön izleme yayınlandı;

http://www.ankaramasasi.com/haber/2085574/kizilcik-serbetinin-yeni-sezonu-ne-zaman
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.