Yaralanan itfaiye eri şehit oldu

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde yangına müdahale esnasında ağır yaralanan itfaiye erinin hastanede şehit olduğu haberi geldi.
Mevlüt Peker
|
10 Haziran 2023, Cumartesi - 20:53
Yaralanan itfaiye eri şehit oldu

İstanbul ili Ümraniye ilçesindeki İMES Sanayi Sitesi’nde meydana gelen yangına müdahale ederken yüksekten düşüp ağır yaralanan itfaiye erinin tedavi gördüğü hastanede şehit olduğu bildirildi.

İstanbul İtfaiyesinin sosyal medya platformu Twitter’daki @ibbitfaiye onaylı kurumsal hesabından yapılan paylaşımda şöyle denildi: "Ümraniye İtfaiye Grubumuzda görevli personelimiz Özcan Gök, yangına müdahale ederken ağır yaralanmış ve tedavi gördüğü hastanede şehit olmuştur. Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve İtfaiye Teşkilatımıza başsağlığı ve sabır diliyoruz."

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu da sosyal medya sitesi Twitter’daki @ekrem_imamoglu onaylı hesabından yaptığı paylaşımda, "Şehidimize Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri ve İstanbul İtfaiyemize başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

İstanbul İtfaiyesinde görevli itfaiye eri Özcan Gök, Ümraniye İMES Sanayi Sitesi'nde meydana gelen yangına çatıdan müdahale etmek isterken tam o sırada düşmüş ve ağır yaralanmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2085598/yaralanan-itfaiye-eri-sehit-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.