Acun Ilıcalı Survivor 2024'le ilgili yeni konsepti açıkladı

Survivor 2023, 5 aylık sezonun ardından final yaptı. Geceye şampiyon ismin yanı sıra Acun Ilıcalı’nın yeni sezon ve yeni konsept açıklaması damga vurdu. Ilıcalı, "Seneye seyirci oylaması olmayacak. Hodri meydan, iki takım da All Star olacak. Aday konseyinde ismi çıkan yarışmacılar düelloya çıkacak ve kaybeden elenecek" dedi.
Ersin Küçükbarak
|
14 Haziran 2023, Çarşamba - 13:46
Acun Ilıcalı Survivor 2024'le ilgili yeni konsepti açıkladı

TV8'de 15 Ocak'tan bu yana izleyicilerle buluşan Survivor 2023 Ünlüler Gönüllüler, 5 ay sonra dün akşam sona erdi.

Survivor 2023 şampiyonu Nefise Karatay

Survivor 2023'ün şampiyonu Nefise Karatay oldu.

Performansıyla erkekler dahil tüm yarışmacıları geride bırakan Karatay, yedeklerden gelen ve bugüne kadar yarışmaya katılan atletler içinde şampiyonluk ipini göğüsleyen ilk isim oldu.

“Hodri meydan”

Şampiyon isim kadar geceye Acun Ilıcalı’nın yeni sezon ve yeni konsept açıklaması damga vurdu.

Survivor 2024'le ilgili sürprizleri duyuran  Acun Ilıcalı, performanslarına rağmen halk oylamasıyla elendikleri ve hak etmeyenlerin şampiyon olabildiği yönündeki eleştirilere karşı “hodri meydan” dedi.

"All star yapacağız, SMS olmayacak"

Survivor 2024'te All Star yapacaklarının ve geçmiş sezonlara damga vuran en iyilerin yarışacağının  müjdesini veren  Ilıcalı, "Yeni konseptle geliyoruz. Yeni sezonda yarışmacıları daha erken açıklayarak hazırlanmaları için zaman vereceğiz" ifadesini kullandı.

Ilıcalı, "Yarışmacıların bazıları performansta hak ettik ama oylamada elenmekten yakınıyordu. Seneye SMS'siz Survivor ile geliyoruz. Seyirci oylaması olmayacak ve iki takım da All Star olacak. Şimdi hodri meydan. Bakalım kim iyiymiş. Aday konseyinde ismi çıkan yarışmacılar düelloya çıkacak ve kaybeden elenecek" şeklinde konuştu.

Acun Ilıcalı'nın açıkladığı Survivor 2024 konsepti eski yarışmacılar tarafından alkışlarla karşılandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2086145/acun-ilicali-survivor-2024le-ilgili-yeni-konsepti-acikladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.