Kupa töreninde gerginlik!

Konya’da Bucaspor 1928’i 3-0 mağlup ederek Spor Toto 1. Lig’e yükselen Şanlıurfaspor törenle kupasını alırken, kupa kaldırma töreninde Şanlıurfa Valisi ile kulübün eski başkanı arasında gerginlik yaşandı.
Mevlüt Peker
|
15 Haziran 2023, Perşembe - 22:59
Kupa töreninde gerginlik!

TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) 2. Lig Play-off Final karşılaşmasında Konya’da Bucaspor 1928’i 3-0 yenerek Spor Toto 1. Lig’e yükselen Şanlıurfaspor, karşılaşmanın ardından gerçekleştirilen merasimle kupasına kavuştu.

TFF 2. Lig Play-off Final müsabakasında Şanlıurfaspor, Bucaspor 1928’i Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda 3-0 yenerek mutlu sona ulaştı.

Karşılaşma sonrası sarı-yeşilli taraftarlar ve futbolcular büyük mutluluk yaşarken, Bucaspor 1928 cephesinde büyük üzüntü vardı.

Şanlıurfaspor, karşılaşmanın ardından gerçekleştirilen merasimle şampiyonluk kupasını büyük sevinç ve coşku ile havaya kaldırdı. Futbolcuların sevinçlerine ailelerinin de eşlik ettiği görüldü. Bu sonuç ile Şanlıurfaspor, Kocaelispor ve Çorum FK’dan sonra Spor Toto 1. Lig’e yükselen üçüncü takım oldu.

Kupa kaldırma sırasında gerginlik!

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve eski Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim arasında kupa kaldırma merasimi sırasında alenen arbede yaşandı. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, kupayı Emin Yetim’in elinden alıp alandan uzaklaştırmak istedi. Emin Yetim, aynı zamanda İYİ Parti milletvekili adayıydı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2086370/kupa-toreninde-gerginlik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.