Sağlık raporlarının geçerlilik süresi uzatıldı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, "Raporunu henüz yenileme imkanı bulamayan, güçlük yaşaması muhtemel vatandaşlarımız olduğundan mağduriyet yaşanmaması amacı ile süreli sağlık raporlarının geçerlilik süreleri 31 Aralık 2023 tarihine kadar yeniden uzatılmıştır" açıklamasında bulundu.
Mevlüt Peker
|
18 Haziran 2023, Pazar - 18:43
Sağlık raporlarının geçerlilik süresi uzatıldı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, "Raporunu henüz yenileme imkanı bulamayan, güçlük yaşaması muhtemel vatandaşlarımız olduğundan mağduriyet yaşanmaması amacı ile süreli sağlık raporlarının geçerlilik süreleri 31 Aralık 2023 tarihine kadar yeniden uzatılmıştır." bilgisini verdi.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sosyal medya platformu Twitter’daki @drfahrettinkoca onaylı kurumsal hesabından, sağlık raporlarının geçerlilik süresine dair bilgilendirme paylaşımı yaptı.

Engelliler ile kronik hastalığı olan ve sürekli ilaç kullanan kişiler için 2020 tarihinde başlatılan sağlık raporu geçerlilik süresini uzatma uygulamasına devam edildiğini kaydeden Sağlık Bakanı Koca, son olarak geçerlilik süresinin 30 Haziran'a kadar uzatıldığı hatırlatmasında bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca şu bilgiyi verdi:

"Raporunu henüz yenileme imkanı bulamayan, güçlük yaşaması muhtemel vatandaşlarımız olduğundan mağduriyet yaşanmaması amacı ile süreli sağlık raporlarının geçerlilik süreleri 31 Aralık 2023 tarihine kadar yeniden uzatılmıştır. Raporlar, bu tarihten sonra kademeli olarak yenilenecek."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2086685/saglik-raporlarinin-gecerlilik-suresi-uzatildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.