Ümit Özdağ'dan çarpıcı açıklama! ''Çok ağır baskı yaptı''

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İçişleri Bakanlığı konusunda anlaştıklarını açıkladı. Özdağ, ancak 6'lı masanın bunun açıklanmaması için Kılıçdaroğlu'na baskı yaptıklarını ifade etti.
Ecem Çetin
|
22 Haziran 2023, Perşembe - 11:27
Ümit Özdağ'dan çarpıcı açıklama! ''Çok ağır baskı yaptı''

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 28 Mayıs'ta yapılan cumhurbaşkanı ikinci tur seçiminde Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdardoğlu'nu desteklemişti. 

Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve  Kemal Kılıçdardoğlu'nun yarıştığı seçim Erdoğan'ın zaferiyle sonuçlandı. 

FOX TV'de Ezgi Gözeger Özmemiş'in sunduğu Çalar Saat programına katılan Ümit Özdağ, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

"Ambargolara rağmen iyi oy aldık"

Özdağ, "Biz Sinan Bey’i aday göstermeseydik Erdoğan kazanıyordu. İkinci tura kalmasını sağlayan bizim siyasetimiz oldu. Ambargolara rağmen iyi oy aldık." ifadelerini kullandı. 

Ümit Özdağ şöyle devam etti;

"Elimi tutmasalardı bu seçimi kazanma şansımız vardı"

"CHP’ye bir protokol sunduk ve CHP bu protokolü imzaladı. Türkiye bununla rahatladı. Bu protokolden sonra 6’lı masadakiler benim önümü kapatmasalardı, elimi tutmasalardı bu seçimi kazanma şansımız vardı. 

"6’lı masa Kemal Bey’e çok ağır baskı yaptı"

Biz sayın Kılıçdaroğlu ile İçişleri Bakanlığı konusunda anlaştık. Ama 6’lı masa benim İçişleri Bakanı olacağım hususunun açıklanmasına dair Kemal Bey’e çok ağır baskı yaptı. Sanki seçimi kazanma istemiyorlar."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2087198/umit-ozdagdan-carpici-aciklama-cok-agir-baski-yapti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.