Sincan'da sopalı kavga kamerada

Ankara'da Mustafa Gürbüz isimli vatandaş, kendisine küfür eden motokuryeye sopayla saldırdı. Kavga çevredekilerin araya girmesiyle güçlükle ayrıldı.
Ankara Masası
|
22 Haziran 2023, Perşembe - 15:31
Sincan'da sopalı kavga kamerada

Olay, Sincan ilçesi İstasyon Mahallesi Bahçe Caddesi üzerinde meydana geldi.

İddialara göre, apartman garajına girmek isteyen Mustafa Gürbüz, hareket ettiği sırada park halindeki araçla, otomobili arasından geçen motokuryeye tepki gösterdi. Gürbüz'ün daha dikkatli olması konusunda uyardığı motokurye, küfürle karşılık verdi.

Ardından ikili arasında tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönerken Gürbüz, aracından aldığı sopayla motokuryeye saldırdı. İkili arasındaki kavga çevredekilerin araya girmesiyle son buldu.

" Bana ileri geri hareket yaptı"

Yaşananları anlatan Gürbüz, “Evime gidiyordum, sağa sinyal yapıp aynayı kontrol ettim. Hiç kimse yok, arabayı sağa kırdım, birden kurye geçti. Ben de o anda kırmış olsaydım kuryeye bir şey olurdu. El frenini çektim, arabayı durdurdum” dedi.

Gürbüz, kuryeye neden öyle bir hareket yaptığına yönelik soru yönelttiğini anlatarak, “Bana ileri geri hareket yaptı o sırada ailemin yanında küfür etti. Ben de dayanamadım, arabadan değneği aldım vurdum. Olmasaydı iyiydi ama yapacak bir şey yok” diye konuştu.

Kuryelere tepki gösteren Gürbüz, “Bu kuryeler için sağ sol fark etmiyor. Adeta trafikte terör estiriyorlar. Bunlardan bıktık artık, bir ben değil herkes muzdarip. Biraz daha olgun kullansalar” cümlelerine yer verdi.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2087240/sincanda-sopali-kavga-kamerada
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.