Pendik'te oto tamirhanesinde yangın: 7 yaralı

İstanbul’un Pendik ilçesinde mahsur kalan arkadaşlarını kurtarmak için yanan dükkana girmeye çalıştı. Yangında 7 kişi yaralandı.
Mevlüt Peker
|
25 Haziran 2023, Pazar - 19:33
Pendik'te oto tamirhanesinde yangın: 7 yaralı

Pendik ilçesinde bulunan bir oto tamirhanesinde çıkan yangında 7 kişi yaralandı. Yangın sırasında mahsur kalan vatandaşların kurtarılması için müdahale eden itfaiye ekiplerinden 2 kişi dumandan etkilendi. Ayrıca, arkadaşlarını kurtarmaya çalışan bir kişinin iş yerine girmeye çalışması dikkat çekti.

Yangın, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde saat 17.30 sularında meydana geldi. İddialara göre, henüz belirlenemeyen bir sebeple oto tamirhanesinde yangın çıktı. Dumanlar hızla tamirhane alanını kaplarken çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri güvenlik önlemi olarak sokağa şerit çekerek çevreyi kontrol altına alırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Yangın sırasında mahsur kalan 5 kişiyi kurtarmak için arkadaşları iş yerine girmeye çalıştı. Ancak polis ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle güçlükle durdurulan bir kişi fenalaşarak baygınlık geçirdi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda yangın yerinde mahsur kalan 5 kişi kurtarıldı. Yangın esnasında dumandan etkilenen 2 itfaiye eri ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kurtarılan yaralılar, sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından en yakın hastaneye sevk edildi. Yangın kontrol altına alınırken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2087638/pendikte-oto-tamirhanesinde-yangin-7-yarali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.