Yasemin Yürük'ten Hepsi açıklaması!

Hepsi grubunun dağılmasıyla ilgili konuşan Yasemin Yürük, "Hepsi'nin bittiği o dönemlerde depresyona girmiştim, kafamı kazıtmıştım" açıklamasında bulundu.
Ecem Çetin
|
26 Haziran 2023, Pazartesi - 11:16
Yasemin Yürük'ten Hepsi açıklaması!

Bir döneme damgasını vuran Türkiye'nin sevilen müzik gruplarından Hepsi, 2009 yılında dağılmıştı. 

Grubun üyelerinden Gülçin Ergül, gruptan ayrılmış, Eren Bakıcı, Cemre Kemer, Yasemin Yürük çalışmalarını 2012 yılında kadar sürdürmüştü.

O dönem  beklenmeyen ayrılık kararı grubun sevenlerini ve fanlarını üzmüştü. 

Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Karya Çandar'ın Youtube'de yayınlanan  Pardon Konuşalım mı? programına katılan  Yasemin Yürük, grupla ve kendisiyle ilgili dikkat çeken itiraflarda bulundu. 

Yürük, Gülçin Ergül'ün ayrılma ilgili, "Egolar devreye girdi biraz bence. Yanlış bir şey de söylemek istemiyorum. Kendi solo kariyerine devam etmek istedi. Bana kalsa bizim ile birlikte de bunu yürütebilirdi. Ama o tamamen ayrılmak istedi." dedi.

"Günün sonunda Hepsi kızıyız"

Yürük, "O dönem o da biz de yıprandık. Ben ona hep söylüyorum; biz ne iş yaparsak yapalım, günün sonunda Hepsi kızıyız." sözleri ile açıklamasına devam etti. 

"Depresyona girmiştim, kafamı kazıtmıştım"

Grubun dağılma sürecinden bahseden Yürük, "Hepsi'nin bittiği o dönemlerde depresyona girmiştim, kafamı kazıtmıştım" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2087685/yasemin-yurukten-hepsi-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.