Dünden bugüne Türkiye ve Ankara'da yaşanan gelişmeler...

Dünden bugüne Türkiye'de ve Başkent Ankara'da yaşanan gelişmeleri sizler için derledik.
Ankara Masası
|
14 Aralık 2021, Salı - 07:34
Dünden bugüne Türkiye ve Ankara'da yaşanan gelişmeler...

Yenimahalle'de genç kadına bıçaklı saldırı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bir kadın eski eşi tarafından 7 yerinden bıçaklandı. 33 yaşındaki Ercan B.'nin 55 suç kaydı olduğu öğrenildi.

Hilal Ayık'tan 28 Şubat eleştirilerine cevap

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, '28 Şubat'ta sen kaç yaşındaydın?' diye soran CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu'na o dönemde yaşadıklarını anlatarak tepki gösterdi.

Hazım Caner Can'dan kitre bebek iddiası

Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can, Meclis kürsüsüne 3 bin liraya yaptırdığını iddia ettiği kitre bebekle çıkarken ABB yönetimini eleştirdi.

Melih Gökçek'ten gündem gelen araçlarla ilgili yeni karar

ABB eski Başkanı Melih Gökçek, Mansur Yavaş'ın gündeme getirdiği belediyeye ait araçları teslim edeceğini duyurdu. Ayrıca belediyenin Gökçek'in yanında görevli iki personelin de geri dönmesini istediği öğrenildi.

Gülçin Ergül kaza geçirdi, erkek arkadaşı vefat etti

Şarkıcı Gülçin Ergül, Balıkesir'de trafik kazası geçirdi. Kazada Ergül yaralanırken, erkek arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı hayatını kaybeti.

Ayhan Bilgen HDP'den istifa etti

HDP eski milletvekili Ayhan Bilgen sosyal medya hesabından sitem dolu bir mektup yayımlayarak partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı adaylığı çıkışı

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Ordu'da yaptığı açıklamada partisinin cumhurbaşkanı adayına ilişkin konuştu. Özel, "Cumhurbaşkanı adayınız kim? Bu sorunun cevabını duyduğunuzda Özgür Özel olarak temin ederim şunu söyleyeceksiniz; bunu ben değil de bulunduğu makamdan bu partinin kurucusu görseydi, duysaydı diyecek ki; işte benim cumhuriyetimin 100'üncü yılı, işte benim cumhurbaşkanım." ifadelerini kullandı.

Stokçularla mücadele teklifi Meclis'te

Stokçulukla mücadele kapsamında uygulanan cezaların artırılmasını da içeren Kanun Teklifi Meclis Başkanlığına sunuldu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1173730/dunden-bugune-turkiye-ve-ankarada-yasanan-gelismeler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.