Ekmek almaya indi, aracından oldu

İstanbul'da ekmek almak için inen kadın kontağı aracının üzerine bırakınca gözleri üzerinde otomobilini çaldılar. Yaklaşık 10 saniyede gerçekleşen hırsızlık güvenlik kameralarına yansıdı.
Ankara Masası
|
26 Haziran 2023, Pazartesi - 15:58
Ekmek almaya indi, aracından oldu

Olay, geçtiğimiz çarşamba günü Fatih İskenderpaşa Mahallesi Ragıp Bey Sokak üzerinde bulunan bir ekmek fırını önünde meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre, esnaf Ayşe Öztürk, siparişlerini almak geldiği fırına girdiği sırada aracını çalışır vaziyette bıraktı. Öztürk'ün aracının çalıştığını göre hırsızlar hızlıca araca binerek gaza bastı. 

Aracının gittiğini gören Öztürk, fırından çıkarak bir süre arkasından koştu. Ancak hırsız, araca alarak kaçmaya başladı. 

Yaklaşık 10 saniyede gerçekleşen hırsızlık güvenlik kameralarına yansıdı.

"Bu araba ile geçimimi sağlıyorum"

Aracı çalınan Ayşe Öztürk, “Aracım çarşamba sabahı çalındı. Ben 20 yıldır bu işi yapıyorum. Buradan ekmeğimi alıyorum. Ben arabamla buraya geldim. Burada durdum, 10 saniye içinde aracım çalındı. Aracımın sağ ön kapısından girip şoför koltuğuna binip arabayı kaçırdı. Arabamı alıp, kaçtı. Ben kahvaltıcıyım. Toplam fiyatı 150 bin liradan fazla malzemem vardı. Ben her şeyimi toptan alıyorum. Ben arabamı istiyorum. Arabam bana lazım. Ben onu lüks olarak kullanmıyorum. Ben bu araba ile geçimimi sağlıyorum. Ben çocuklarıma bununla ekmek yediriyorum” şeklinde konuştu.

Polis ekipleri otomobili bulmak ve hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2087735/ekmek-almaya-indi-aracindan-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.