Toygar Işıklı'dan Aşk-ı Memnu jenerik müziği açıklaması!

Toygar Işıklı, Aşk-ı Memnu'nun jenerik müziğinin nasıl ortaya çıktığını ilk kez anlattı. Işıklı, "Boğaz köprüsünde besteledim" ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
07 Temmuz 2023, Cuma - 15:58
Toygar Işıklı'dan Aşk-ı Memnu jenerik müziği açıklaması!

Türkiye'nin en sevilen ve en çok izlenen dizilerinden birisi olan Aşk-ı Memnu,  yıllar geçmesine rağmen gündemden düşmüyor.

Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor, Hazal Kaya gibi isimlerin yer aldığı dizi tekrar yayınlanan bölümleriyle de halen fırtınalar estiriyor. 

Dizi, oyuncu kadrosu, hikayesi ve kostümleriyle de dikkat çekerken, jenerik müziği de dizinin akıllarda kalıcı olmasının nedenlerinden biri. 

Toygar Işıklı, herkesin aklında yer edinen jenerik müziğinin nasıl ortaya çıktığını ilk kez anlattı.

Işıklı, şu ifadeleri kullandı; 

"Aşk-ı Memnu jenerik müziği onu ben boğaz köprüsünde besteledim. Aşk-ı Memnu, toplantısına gittik. Kerem Çatay, Ece Örenç, Hilal Saral var. Aşk, ihtiras, çoşkulu bir şey nasıl yapalım falan bende düşünüyorum nasıl bir şey yaparım diye. Sonra köprü trafiğine girdim. O sırada köprü kaza ya bir intihar girşimimi var böyle bir polisler falan durduk.

Başladım düşünmeye. Ondan sonra bir melodi bulayım. Ondan sonra telesekreter var evi aradım. Telesekreter devreye girdi. Telefondan kaydettim sonra eve gittim bilgisarayın başına oturdum bitirdim. " 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2089006/toygar-isiklidan-ask-i-memnu-jenerik-muzigi-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.