Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı'dan ticaret odalalarına tepki

Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, son dönemde gelen zamlara ticaret odalarının sessiz kaldığını belirterek " Silkinin, ayağa kalkın, işinizi yapın. Türkiye’yi felaketten çıkaracak hamlelere öncülük edin. Yoksa tarih sizi ekonomik yıkımın ve AKP’nin suç ortağı, işbirlikçisi olarak yazacak" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
17 Temmuz 2023, Pazartesi - 11:35
Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı'dan ticaret odalalarına tepki

ÖTV'de yapılan artış iğneden ipliğe her şeye zammı beraberinde getirdi.

Son olarak akaryakıttan ÖTV alma kararı vatandaşları ve esnafı zora soktu. Siyasilerden zamların geri alınması yönünde sesler yükseldi.

Yapılan zamlara bir tepki de Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı'dan geldi. Delikanlı, iş dünyasını zamlara karşı sessiz kalmak suçlarken,  Ankara Ticaret Odası, Ankara Sanayi Odası ve TOBB hesaplarını etiketleyerek bir paylaşım yaptı.

Ticaret odalarına tepki

Delikanlı, odalara görevlerini yapma çağrısında bulunduğu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Kredi faizleri alıp başını gidiyor, bütün girdi fiyatları uçuyor, döviz kurlarının nereye kadar gidebileceği hakkında kimsenin bir fikri yok, Batı bize sırtını çevirmiş Arap şeyhlerinden medet umuyoruz, dünyadaki birikimler AKP’ye güvenmiyor Türkiye’den uzak duruyor, israf ve şatafat hüküm sürüyor ama iş insanlarının gıkı çıkmıyor. Dut yemiş bülbül gibi hepsi. Hepsinin ödü kopuyor, korkudan titriyor.

Peki nereye kadar? Sanayi Odaları, Ticaret Odaları keyfiniz yerinde mi? Sizin işiniz hükümete yaranmak için susmak ve susturmak mı, yoksa iktidara yol göstermek ve yön vermek mi? Silkinin, ayağa kalkın, işinizi yapın. Türkiye’yi felaketten çıkaracak hamlelere öncülük edin. Yoksa tarih sizi ekonomik yıkımın ve AKP’nin suç ortağı, işbirlikçisi olarak yazacak.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/2090393/demokrat-parti-ankara-il-baskani-erkin-delikanlidan-ticaret-odalalarina-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.