“Trafik var, neden yol veriyorsun” diyerek genci öldüren şahıs tutuklandı

İstanbul'da “Trafik var, neden motosiklete yol veriyorsun?” dediği genci bıçaklayarak öldüren şahıs tutuklandı.
Mevlüt Peker
|
20 Temmuz 2023, Perşembe - 20:25
“Trafik var, neden yol veriyorsun” diyerek genci öldüren şahıs tutuklandı

İstanbul ili Esenyurt ilçesinde “Trafik var, neden (motosiklet sürücüsüne) yol veriyorsun?” diyerek kavga ettiği genci bıçaklayıp öldüren zanlı tutuklandı.

Akıllara durgunluk veren olay, dün öğle vakitlerinde İstanbul ili Esenyurt ilçesine bağlı Talatpaşa Mahallesi’nde yaşanmıştı.

İddia edilenlere göre, Burak İşler isimli bir genç, İstanbul trafiğinde ilerlerken zor durumda olduğunu düşündüğü bir motosiklet sürücüsüne yol vermişti.

Burak İşler’in kullandığı aracın hemen arkasında ilerleyen Kenan K. isimli araç sürücüsü ise “Trafik var, neden (motosiklet sürücüsüne) yol veriyorsun?” diye bağırarak Burak İşler’in başka araçlara yol vermesine tepki göstermişti. 

Burak İşler ile Kenan K. arasında anlamsız bir nedenle başlayan yol verme tartışması kısa sürede kavgaya dönüşünce Kenan K. isimli şahıs Burak İşler’i kötü biçimde bıçaklamıştı.

Burak İşler aldığı bıçak darbesi sonrası trafiğin ortasında kanlar içerisinde yürümeye ve etrafından yardım istemeye çalışmıştı.

Bir araca tutunduktan sonra yere yığılan ve etrafından trafiğin aktığı Burak İşler, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılmış ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirmişti.

Cinayet ile ilgili Esenyurt Asayiş Büro ekipleri çalışma başlattı. Polisin yürüttüğü çalışmalar sonucunda Kenan K. isimli katil zanlısı Hürriyet Mahallesi’ne bağlı Gazi Caddesi'nde yakalandı. Götürüldüğü emniyette işlemleri tamamlanan Kenan K. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2090870/trafik-var-neden-yol-veriyorsun-diyerek-genci-olduren-sahis-tutuklandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.