Kylie Jenner kimdir ?

Kardashian-Jenner ailesinin gündemden düşmeyen üyesi Kylie Jenner kozmetik ve cilt ürünleri markasıyla büyük başarılara imza atmaktadır. Peki Kylie Jenner kimdir ?
Ankara Masası
|
08 Ağustos 2023, Salı - 12:12
Kylie Jenner kimdir ?

Kylie Jenner, Kardashian-Jenner ailesinin bir üyesi olarak 10 Ağustos 1997 tarihinde Los Angeles, California'da doğdu.

Kylie, 2007 yılında ünlü reality show "Keeping Up with the Kardashians"ın ilk sezonunda yer almaya başladı. Bu televizyon programı, ailesinin günlük yaşantısını ve etkileşimlerini takip eden bir belgesel tarzındaydı ve büyük bir izleyici kitlesi kazandı. Kylie, bu programa genç yaşta katıldı ve zamanla kendisi hakkında daha fazla ilgi çekti.

Sosyal Medya

Kylie Jenner, büyük kız kardeşi Kim Kardashian'ın ününden de etkilenerek sosyal medyada kendine bir varlık oluşturdu. Özellikle Instagram platformunda aktif olarak içerik paylaşarak milyonlarca takipçi kazandı. Genç yaşta estetik ameliyatlar ve dudak dolgusu gibi konularla da gündeme gelmesine rağmen, bu konuyla ilgili estetiğinin olmadığını ama dolgusunun olduğunu söylemektedir.

Kozmetik ve Cilt Markası

2015 yılında, Kylie kendi makyaj markası "Kylie Cosmetics"i kurdu. Özellikle dudak ürünleri ile büyük bir başarı yakaladı ve milyonlarca dolar kazandı. Ardından markası "Kylie Skin" ile cilt bakım ürünleri piyasasına girdi.

Özel Hayatı

Kylie Jenner ve Travis Scott 2017 yılında ilişkilerine başlamıştır. 2018 yılında ise kızları Stormi adını verdikleri kızları dünyaya geldi. Ayrılan çift bir süre sonra barıştı ve 2022 senesinde bir oğulları oldu. Kylie ve Travis şu anda ayrı. 

Kardeşleri

  • Kourtney Kardashian
  • Kim Kardashian
  • Khloé Kardashian
  • Rob Kardashian
  • Kendall Jenner
http://www.ankaramasasi.com/haber/2093544/kylie-jenner-kimdir-
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.