Esenyurt'ta otomobilin ezdiği küçük kız kurtarılamadı

İstanbul ili Esenyurt ilçesinde otomobilin çarparak altında alıp ezdiği küçük kız, çevrede bulunanlar tarafından 10 saniye sonra bir araca alınarak hastanede götürüldü ancak minik kız hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Mevlüt Peker
|
11 Ağustos 2023, Cuma - 23:40
Esenyurt'ta otomobilin ezdiği küçük kız kurtarılamadı

Yürek burkan olay, İstanbul’un Eseryurt ilçesine bağlı Mehterçeşme Mahallesi'nde saat 16.00 dolaylarında meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Mehterçeşme Mahallesi’ndeki sokakta yolun karşısına geçmek için, kısa süre duraklayan ticari taksinin arkasından hızlıca yola koşan Aslı Mines isimli küçük kız çocuğu, kendisini fark etmeyen otomobilin altında kaldı ve metrelerce otomobil altında sürüklendi. Kız çocuğun üstünden geçen aracın sürücüsü, daha sonra sokakta bulunan dükkana çarparak otomobilini durdurabildi.

Kaza anı gözlerinin önünde cereyan eden vatandaşlar ise ellerinde taşıdıkları eşyaları yerlere fırlatarak küçük Aslı’nın yanına koştu. Bir vatandaş Aslı Mines’i hemen kucağına alırken bir başka vatandaş ise aracıyla hemen küçük kızı kucağında taşıyan vatandaşın önünde durdu. Ağır yaralı durumdaki Aslı Mines ivedilikle hastaneye götürüldü.

Tüm o anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kayıt altına alındı.

Olay yerine gelen polis ekipleri ise trafik kazasıyla ilgili olarak inceleme başlattı. Hastaneye kaldırılan Aslı Mines’ten ise kötü haber geldi. Aslı Mines, doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2094093/esenyurtta-otomobilin-ezdigi-kucuk-kiz-kurtarilamadi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.