Ankaralılar siyasilerden Burhan Demirbaş paylaşımı!

Ankaralı belediye başkanları Ayaş Belediye Başkanı Burhan Demirbaş'ın vefat etmesinin ardından sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajları paylaştı.
Ecem Çetin
|
14 Ağustos 2023, Pazartesi - 17:01
Ankaralılar siyasilerden Burhan Demirbaş paylaşımı!

Ayaş Belediye Başkanı Burhan Demirbaş, Karaciğer rahatsızlığı ve böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 

Ankara'yı ve Türk siyasetini yasa boğan ölümün ardından Ankaralı belediye başkanlarından peş peşe başsağlığı mesajı yağdı.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, " Hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendiğim Ayaş Belediye Başkanı Burhan Demirbaş’a Allah’tan rahmet, değerli ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum"

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, " Ayaş Belediye Başkanımız, kıymetli ağabeyimiz Burhan Demirbaş, tedavi gördüğü hastanede Hakkın Rahmetine kavuşmuştur. Sevgili Burhan ağabeyimize Rabbimden rahmet, ailesine ve Ayaşlı hemşerilerimize başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, " Vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendiğim Ayaş Belediye Başkanımız kıymetli Burhan Demirbaş ağabeyimize Allah'tan rahmet; ailesi ve Ayaşlı hemşehrilerimize başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." 

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, " Geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden Ayaş Belediye Başkanımız merhum Burhan Demirbaş'a Allah'tan rahmet; kıymetli ailesi, yakınları ve Ayaşlı hemşehrilerimize başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun."

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, " Ayaş Belediyesi Başkanımız Sn. Burhan Demirbaş Ağabeyin vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Burhan Ağabeye Allah'tan rahmet; kıymetli ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dilerim. Mekanı cennet, makamı ali olsun."

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, "Ayaş Belediye Başkanımız Burhan Demirbaş ağabeyimizin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesine, teşkilatımıza ve tüm sevenlerine sabırlar diliyoruz."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2094462/ankaralilar-siyasilerden-burhan-demirbas-paylasimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.