İzmir'de doktora saldırı

İzmir Gaziemir'de gemi adamı belgesi almak için göz muayenesine giren bir kişi, “göz sağlığınız yeterli değil” diyen doktora yakınıyla birlikte saldırdı.
Ersin Küçükbarak
|
15 Ağustos 2023, Salı - 11:26
İzmir'de doktora saldırı

İzmir'in Gaziemir ilçesinde özel bir tıp merkezinde göz doktoru olarak çalışan C.İ, muayeneye gelen kişi ve yakını tarafından tartaklandı. O anlar cep telefonuyla kamerasıyla kaydedildi.

Olay, günün öğle saatlerinde Gaziemir'de bulunan özel bir tıp merkezinde meydana geldi. A.C. adındaki bir kişi, annesi ve kardeşiyle birlikte gemi adamı raporu alabilmek için hastaneye geldi.

A.C bu amaçla C.İ'ye muayene oldu. Muayene sonuçlarını inceleyen doktor, A.C.'nin gemi adamı belgesi için gerekli şartları taşımadığını belirtti.

Tartışma kavgaya dönüştü

İddiaya göre, bu nedenle çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. A.C. ve kardeşi, doktor C.İ'ye saldırdı. Bunun üzerine C.İ de kendini savunmak amacıyla karşılık verdi. O anlar C.İ'nin sekreteri tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Saldırı anları cep telefonu kamerasına yansıdı

Görüntülerde, C.İ.'nin "Sizi dışarı çıkaralım" dedikten sonra bir kişinin saldırısına uğradığı ve bu saldırıya karşılık verdiği, ancak iki kişi tarafından darbedildiği görülüyor. Doktor C.İ, olayın ardından acil yardım istemek için 'beyaz kod' verdi ve sağlık raporu alarak şikayette bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2094537/izmirde-doktora-saldiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.