Kılıçdaroğlu'nun TV iddiası

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu dün yol haritasını açıklayarak, "Kendimi İstanbul ile mühürlü kabul ediyorum" dedi. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarını ise televizyondan öğrendiği öne sürüldü.
Onur Çetinkaya
|
16 Ağustos 2023, Çarşamba - 10:41
Kılıçdaroğlu'nun TV iddiası

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yol haritasına ilişkin dün basın toplantısı düzenledi.

31 Mart vurgusu yapan İmamoğlu, İstanbul'u kazanan Türkiye'yi kazanır sözünü önemsediğinin altını çizdi.

İttifak ortaklarına seslenen Ekrem İmamoğlu,  "İstanbul'u bir kez daha savunmak için yola çıkıyorum." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu TV'den öğrendi 

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, yerel seçimlerde İstanbul için yeniden 'yola çıktığını' duyuran İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açıklamalarını, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun herkes gibi TV’den canlı yayında öğrendiğini iddia etti.

Selvi yazısında, "Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu’nun açıklamasını herkes gibi TV’den canlı yayında öğrendi. Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu arasında en son Ahlatlıbel’deki görüşmeden sonra ipler koptu. İmamoğlu, memleketi Tunceli’den Kılıçdaroğlu’nu cep telefonundan aradı ama Kılıçdaroğlu telefonu açmadı. “Cebinizi aradım ama cevap vermediniz. Evin numarasını da çevirdim” dedi. Kameralar önünde, canlı yayında zoraki bir görüşme yapmışlardı. Siyasi geleneğe göre Ekrem İmamoğlu’nun bu açıklamayı yapmadan bir gün önce Kılıçdaroğlu’nu arayıp bilgilendirmesi gerekiyordu. Ama ikisi arasında köprüler atıldığı için bu mümkün olmadı." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2094670/kilicdaroglunun-tv-iddiasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.