Kılıçdaroğlu'ndan Akşener ile görüşme sonrası ilk açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile dün yaptığı görüşmeye ilişkin bir değerlendirmede bulundu. Kılıçdaroğlu, "Son derece verimli ve güzel bir toplantı" açıklamasını yaptı.
Onur Çetinkaya
|
28 Aralık 2022, Çarşamba - 13:07
Kılıçdaroğlu'ndan Akşener ile görüşme sonrası ilk açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu'na hapis cezası kararı sonrası Meral Akşener'in İBB binasının bulunduğu Saraçhane'de düzenlenen etkinliğe katılması tartışmalara neden olmuştu.

Gelişmenin ardından iki lider gerilimin daha fazla büyümesini önledi. Millet İttifakı kanadında ise dün kritik bir görüşme gerçekleşti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Ankara'da bir araya geldi. 

"Son derece verimli ve güzel bir toplantı"

Basına kapalı geçen görüşme sonrası bir açıklama yapılmadı. Bugün ise Akşener'in ardından Kılıçdaroğlu da  görüşmeye ilişkin bir değerlendirme yaptı.

Görüşme için "Son derece verimli ve güzel bir toplantı" nitelendirmesi yapan Kılıçdaroğlu, "Güzel bir toplantı oldu. Toplantı içeriğini aktaramam, bu yanlış olur. Ancak Türkiye'nin yönetilememesi sorununu önümüze getiren ucube sistemin değişiminin zorunluluk olduğu konusunda mutabakatımız tamamdır, bunu söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2028320/kilicdaroglundan-aksener-ile-gorusme-sonrasi-ilk-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.