Polatlı’da kaldırıma saçılan paranın gizemi çözüldü

Ankara’nın Polatlı ilçesinde kaldırıma saçılan paraların gizemi, bir iş yerinin güvenlik kamerası sayesinde çözüldü. Annesine yetişmeye çalışan küçük kız, farkında olmadan paraları böyle saçtı.
Mevlüt Peker
|
21 Ağustos 2023, Pazartesi - 21:59
Polatlı’da kaldırıma saçılan paranın gizemi çözüldü

Başkent Ankara’nın Polatlı ilçesinde kaldırımda annesiyle birlikte yürüyen kız çocuğunun paralarını düşürdüğü anlar bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kayıt altına alındı.

Ankara’nın Polatlı ilçesine bağlı Atatürk Caddesi'nde annesi ile beraber yürüyen kız çocuğu, hızlı yürüyen annesinin gerisinde kalınca yetişmek için koşar adım hamlesi yaptı ve tam o sırada elinde bulunan paralardan bir bölümünü kaldırıma düşürdü.

Avucunun içinde hala bir miktar para kalması sebebiyle elindeki paraları kaldırıma saçtığını fark etmeyen kız çocuğu, annesine yetişme telaşıyla yürümeye devam etti.

Kız çocuğu ve annesinin güvenlik kamerası kadrajından çıkmasından kısa süre sonra kaldırımda yürüyen bir vatandaş, yerde paraları görünce sahibine iletilebilmesi için hemen yakındaki esnafa başvurdu.

Güvenlik kamerası görüntülerine bakan vatandaşlar, annesiyle birlikte yürüyen kız çocuğunun hızlanmaya başladığı anda parayı düşürdüğünü gördü.

Sahibine ulaşması için paraları esnafa teslim eden erkek vatandaş, paranın bir çocuk için yüksek bir miktar olduğunu, kaybettikleri için en çok da küçük kızın üzüleceğini düşündüğünü, küçük kızın düşürdüğü parayı gelip almasını umut ettiğini dile getirdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2095463/polatlida-kaldirima-sacilan-paranin-gizemi-cozuldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.