DEVA Partisi'nin yerel seçimlerde Ankara'daki yol haritası belli oldu!

DEVA Partili İdris Şahin, partisinin yerel seçimlerde Ankara'da aday çıkartacağını duyurdu. Şahin, "Ali Babacan'ın memleketinde bizim aday çıkartmamamız diye bir durum söz konusu olabilir mi? Elbette ki adayımızı çıkartacağız. En güçlü bir şekilde de burada seçimin paydaşı olacağız. Bu yarışın bir ortağı olacağız" dedi.
Ecem Çetin
|
22 Ağustos 2023, Salı - 14:43
DEVA Partisi'nin yerel seçimlerde Ankara'daki yol haritası belli oldu!

DEVA Partisi Sözcüsü ve Ankara Milletvekili İdris Şahin, Ankara Masası Gündem Özel yayınında Gazeteci Fatih Atik'in sorularını yanıtladı.

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlere ilişkin konuşan Şahin, DEVA Partisi'nin Ankara'da Büyükşehir Belediyesi için aday çıkartacağını açıkladı. 

"Ali Babacan'ın memleketinde elbette ki adayımızı çıkartacağız"

"Ankara bizim göz bebeğimiz. Ankara benim seçim bölgem. Genel başkanımız şu an itibariyle mevcut siyasi parti liderleri içerisindeki tek Ankaralı genel başkan Ali Babacan. " diyen İdris Şahin, şu ifadeleri kullandı;

"Dolayısıyla Ali Babacan'ın memleketinde bizim aday çıkartmamamız diye bir durum söz konusu olabilir mi? Elbette ki adayımızı çıkartacağız. En güçlü bir şekilde de burada seçimin paydaşı olacağız. Bu yarışın bir ortağı olacağız. "

"DEVA Partisi en güçlü adayını gösterir" 

DEVA Partili Şahin, "Seçmenin talepleri de son derece önemli. Ankaralı ne istiyor? Biz bunu araştıracağız. Ankaralı birlik ve beraberlik istiyor nerede istiyor DEVA Partisi'nin çatısı altında istiyor. DEVA Partisi en güçlü adayını burada gösterir ve yerel seçimlere Ankara'dan Büyükşehir Belediye Başkanı aday olarak bir ismi çıkartır. Vatandaşımız farklı bir birliktelik önümüze koyuyor, onu da o günün şartlarında oturur ve konuşuruz." değerlendirmesinde bulundu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2095563/deva-partisinin-yerel-secimlerde-ankaradaki-yol-haritasi-belli-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.