Ozan, kasabanın geleceğini değiştirecek planına başlıyor! Maviye Sürgün, yarın akşam Show TV'de

Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak'un başrolü paylaştığı, Show TV'nin sevilen dizisi Maviye Sürgün yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek.
Ecem Çetin
|
22 Ağustos 2023, Salı - 17:04
Ozan, kasabanın geleceğini değiştirecek planına başlıyor! Maviye Sürgün, yarın akşam Show TV'de

Show Tv'de ekranında yayınlanan ve çarşamba akşamları ilgiyle izlenen Maviye Sürgün,  heyecan dolu yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek.

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Defne, Ozan’a altın çantasını verir, karşılığında Murat’ın sağlığı için gereken parayı alır. Ali ise Defne’nin kendisini sırtından bıçakladığını görmüştür. Ancak Ali’nin hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlaması uzun sürmez. Defne çantayı Ozan’a vermiş, Ali’nin davasında yardımı dokunacak bir çipi kopyalamıştır. Defne, Ali’ye karşı görevini yerine getirdiğini düşünür ve Murat’ın hastalığından dolayı da kasabadan gitmek ister. Ozan çantayı aldıktan sonra, çantada gizli bir çiple kasabanın geleceğini değiştirecek planına başlar. Ali, Defne’nin yanında olmak ister ve ona güç verecek adımı etkileyecek bir yola girer.

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, dizinin yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun oturuyor.  

Oyuncu kadrosunda, Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak, Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı, Hakan Salınmış gibi isimler yer alıyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2095582/ozan-kasabanin-gelecegini-degistirecek-planina-basliyor-maviye-surgun-yarin-aksam-show-tvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.