Maviye Sürgün bugün ekran yolculuğuna başlıyor...

Maviye Sürgün bu akşam ekran yolculuğuna başlıyor... Dizi, ilk bölümüyle saat 20.00'de Show TV'de
Ecem Çetin
|
12 Haziran 2023, Pazartesi - 16:38
Maviye Sürgün bugün ekran yolculuğuna başlıyor...

Başrolünde  Caner Cindoruk, Damla Sönmez ve Serkan Altunorak'ın yer aldığı Show TV'nin yeni dizisi bugün ekran yolculuğuna başlıyor. 

İlk bölümde neler yaşanacak? 

Bir SAT komandosu olan Ali (Caner Cindoruk), karısı Ayda’nın vefatından sonra çocukları Arda ve Azra ile karısının büyüdüğü kasabaya taşınır. Bu süreçte Ali’nin en büyük destekçileri; Ayda’nın babası Salih (Hakan Salınmış) ile arkadaşı ve meslektaşı olan Hasan (BülentŞakrak) olacaktır. Ali ile Hasan bir yandan bambaşka bir sorun ile uğraşırlar; üzerlerine atılan iftira sebebiyle görevden uzaklaştırılmışlardır ve davanın çözülmesini beklemektedirler. Ali, tekneyle denize açıldığı fırtınalı bir gecede, kendinden geçmiş bir şekilde bulduğu Defne’yi (Damla Sönmez) dalgaların arasından kurtarır. Defne sırlarıyla Ali’nin hayatına girerken büyük bir belayı; Ozan’ı (Serkan Altunorak) da onlara doğru peşinden sürükleyecektir.

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, dizinin yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun oturuyor. 

Oyuncu kadrosunda, Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak, Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı, Hakan Salınmış gibi isimler yer alıyor. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2085798/maviye-surgun-bugun-ekran-yolculuguna-basliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.