Ali tüm dengeleri değiştirecek bir hamle yapıyor! Maviye Sürgün, pazartesi Show TV'de!

Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Maviye Sürgün, yeni bölümüyle pazartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de!
Ecem Çetin
|
23 Haziran 2023, Cuma - 14:01
Ali tüm dengeleri değiştirecek bir hamle yapıyor! Maviye Sürgün, pazartesi Show TV'de!

Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak'un başrolü paylaştığı Show TV'nin yeni dizisi   Maviye Sürgün, heyecan dolu yeni bölümüyle pazartesi akşamı ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Defne’nin bir şeyler saklayıp, iş çevirdiğine inanan Ali, Defne’nin Murat’la olan bağını çözmüştür. Onların neyin peşinde olduğunu anlamaya çalışır. Defne denizin içinde belli bir noktada sabitlediği altınları alabilmek için Murat’la planlar yapar ancak Ozan’ın gözleri hep üzerlerindedir. Murat’la attıkları her adım boşa düşen Defne’nin hareketlerinden şüphelenen Ali, Defne’nin bile akıl edemeyeceği bir adım atarak tüm dengeleri bozmaya yönelik bir hamle yapar! Ozan ise Defne’nin karşısına geçer ve kendisinden çaldığı altın çantasını geri alabilmek için bir teklifte bulunur. Ancak çanta konusunda hiçbir şey ikilinin hesap ettiği gibi gitmez!

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, dizinin yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun oturuyor. 

Oyuncu kadrosunda, Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak, Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı, Hakan Salınmış gibi isimler yer alıyor. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2087360/ali-tum-dengeleri-degistirecek-bir-hamle-yapiyor-maviye-surgun-pazartesi-show-tvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.