Bakan’dan “T kuşağı” paylaşımıyla Etimesgut’a davet!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır; havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST için yaptığı videolu “T Kuşağı” paylaşımıyla Etimesgut Havalimanı’nda düzenlenecek etkinliğe davet etti.
Mevlüt Peker
|
27 Ağustos 2023, Pazar - 23:54
Bakan’dan “T kuşağı” paylaşımıyla Etimesgut’a davet!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TEKNOFEST adlı havacılık, uzay ve teknoloji festivaline ilişkin yaptığı paylaşımda "Ezber Bozanlar" ifadesini kullanarak, "T Kuşağı"nın önemine vurgu yaptı.

Bakan Kacır'ın sosyal medya platformunda gerçekleştirdiği TEKNOFEST paylaşımında, "1965-1980 arası doğan nesil X kuşağı, 1981-1996 arası doğan nesil Y kuşağı, 1997-2012 arası doğan nesil Z kuşağı. Ancak hangi dönemde doğmuş olurlarsa olsunlar, dünyayı değiştirmeye aday olanlar T kuşağıdır. TEKNOFEST kuşağı, Türkiye'nin Yüzyılı'nda, Ankara'da buluşuyor." ifadeleri kullanıldı.

Etimesgut Havalimanı'nda Gerçekleşiyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) iş birliğiyle Ankara Etimesgut Havalimanı'nda düzenlenecek etkinlik kapsamında, teknoloji ve girişim yarışmaları, hava gösterileri, hava ve kara araçları sergisi, eğitici atölye etkinlikleri, dikey rüzgar tüneli, simülasyon deneyim alanları, "Refik Anadol Makine Hatıraları: Uzay" sergisi, planetaryum ve sahne gösterileri gibi çeşitli etkinlikler yer alacak.

Başkent Ankara'da İlk Kez

"Sen GELECEKSİN diye Etimesgut Havalimanı’ndayız" sloganıyla öne çıkan TEKNOFEST, 30 Ağustos - 3 Eylül tarihleri arasında ilk kez başkent Ankara'da teknoloji meraklılarıyla bir araya gelecek.

Teknolojik Yarışlar

Ankara'daki TEKNOFEST Girişim Yarışması'nda, "Eğitim Teknolojileri", "Haberleşme ve İletişim Teknolojileri", "Tarım Teknolojileri", "Afet Yönetim Teknolojileri", "Ulaşım ve Mobilite Teknolojileri" ile "Uzay, Havacılık ve Savunma Teknolojileri" başlıkları öne çıkıyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2096423/bakandan-t-kusagi-paylasimiyla-etimesguta-davet
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.