ChatGPT'nin şirket sürümü yayınlanacak

OpenAI şirketi, metin tabanlı yapay zeka uygulaması ChatGPT'nin şirketlere yönelik sürümünü yayınlayacak.
Mevlüt Peker
|
28 Ağustos 2023, Pazartesi - 23:02
ChatGPT'nin şirket sürümü yayınlanacak

Yapay zeka geliştirme konusunda öncü kuruluş OpenAI, iş dünyasını hedefleyen yeni bir sürüm olan "ChatGPT Enterprise"ı piyasaya süreceğini duyurdu.

OpenAI tarafından yapılan açıklamada, "ChatGPT Enterprise"ın kurumsal seviyede güvenlik ve gizlilik özellikleri sunacağı, yüksek hızlı GPT-4 erişimi sağlayacağı, veri analizi yeteneklerini geliştireceği ve kişiselleştirme seçenekleri sunacağı belirtildi.

Açıklamada, yapay zekanın iş dünyasının çeşitli alanlarında yardımcı olabileceği ve ekipleri daha yaratıcı ve üretken hale getirebileceği vurgulandı. Ayrıca, her türlü görevde destek sağlayacak yapay zeka asistanına doğru önemli bir adım atıldığı ifade edildi.

OpenAI, özellikle işletmelerin yoğun ilgi gösterdiği ChatGPT'ye dair görülmemiş bir talep aldığını belirterek, Block, Canva, Carlyle, The Estée Lauder, PwC ve Zapier gibi şirketlerin ChatGPT Enterprise'ı kullanmaya başlayan ilk kullanıcılar arasında olduğunu açıkladı.

OpenAI'ın tüketici odaklı ChatGPT'si Kasım 2022'de piyasaya sürüldüğünde, üretken yapay zekanın günlük işlerde kullanımı arttı ve uygulama Ocak ayına gelindiğinde aylık 100 milyon aktif kullanıcıya ulaştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2096541/chatgptnin-sirket-surumu-yayinlanacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.