Keçiören'i alırız diyen CHP'ye Hakan Han Özcan'dan yanıt!

Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, yerel seçimde Keçiören'i alırız diyen Ali Hikmet Akıllı'ya yanıt verdi. Özcan, "Hikmet beye tavsiyem büyükşehire dikkat etsinler. Keçiören onlar için hayal. Büyükşehir gidiyor, mal gidiyor haberleri olsun" dedi.
Ecem Çetin
|
31 Ağustos 2023, Perşembe - 17:27
Keçiören'i alırız diyen CHP'ye Hakan Han Özcan'dan yanıt!

Hakan Han Özcan, Ankara Masası Gündem programında gazeteci Fatih Atik’in sorularını yanıtladı.

Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı'nın " İyi bir adayla Keçiören'i de almak mümkün. AK Parti'nin elinden alacağız" sözlerine yanıt verdi. 

"Keçiören onlar için hayal. Büyükşehir gidiyor, mal gidiyor haberleri olsun"

Hakan Han Özcan, "Büyükşehir'e dikkat etsinler. Bizim hedefimiz, Yenimahalle'yi tekrar AK Parti'li belediyeye çevirmek. Cumhur İttifakı ile beraber orada güçlü çalışma yapacağız. Çankaya'yı da silkeleyeceğiz, sallayacağız. Ama Hikmet beye tavsiyem büyükşehire dikkat etsinler. Keçiören onlar için hayal. Büyükşehir gidiyor, mal gidiyor haberleri olsun." dedi. 

" Hikmet bey ile Ankara sokaklarında dolaşmak isterim"

Özcan, Akıllı'nın "Ben onların yerinde olsam genel başkanımın yüzüne bakamam" sözlerine ilişkin ise şunları söyledi; 

"Biz 25 ilçemizin 22'si bizde. 19'u AK Parti, 3 MHP'de 22 ilçemiz var. Sahada şöyle Ali Hikmet Akıllı bey ile dolaşalım. Diğer il başkanlarıyla beraber bir dolaşalım. Kime itibarı var, kime bir diyoluğu var hep beraber görelim. Kimi tanıyorlar Hikmet beyle çıkalım şöyle bir. Orada da vatandaş kararı bir versin. Kızılay'da yürüyelim mesala kendi il başkanları orada. Bir esnaf ziyareti yapalım. Bütün esnafımız, Ankaralı hemşerilerimiz bir evladı olarak, bir kardeşi olarak görüyorlar. Dertlerini, sitemlerini, fırçalasını da çok rahat bir şekilde kendi evlatlarına, kardeşlerine atar gibi atıyorlar. Ve bu bir samimiyettir. Hikmet bey ile Ankara sokaklarında dolaşmak isterim. Ve aynı zamanda kendi genel başkanları onların yüzüne bakıyor bence onu sorgulamak lazım. "


http://www.ankaramasasi.com/haber/2096896/kecioreni-aliriz-diyen-chpye-hakan-han-ozcandan-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.