Ümit Özdağ’dan Adnan Beker’e çok ağır ithamlar!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker ile ilgili ağır ifadeler kullandı.
Mevlüt Peker
|
06 Eylül 2023, Çarşamba - 20:46
Ümit Özdağ’dan Adnan Beker’e çok ağır ithamlar!

Adnan Beker’in, “Kemal Kılıçdaroğılu’nun Ümit Özdağ’a İçişleri Bakanlığı sözü vermesi” ile ilgili yaptığı açıklama sorulan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Benim İçişleri Bakanı olmamı istemez çünkü 'Organize Suç Örgütü Üyesi' olmaktan yargılandı. Ankara'da adı kömür mafyasına çıktı." cevabını verdi.

Adnan Beker’in çıkarı gereği “zırıl zırıl” AK Partili olduğunu, Melih Gökçek’ten en fazla ihale alan 4 kişi arasında yer aldığını ileri süren Ümit Özdağ, Beker’in bir siyasetçi değil foncu olduğunu, milletvekilliğini ise satın aldığını iddia etti.

Ümit Özdağ şunları söyledi:

Adnan Beker benim İçişleri Bakanı olmamı istemez çünkü kendisi organize suç örgütü üyesi olmaktan yargılanmış, adı Ankara'da kömür mafyası diye çıkmış bir kişi. O yüzden Ümit Özdağ'ın İçişleri Bakanı olmasından hoşlanması söz konusu değil. Ancak bu zat, benim Meral Akşener ile birlikte kurduğum siyasi partiden 2018'de oğlunu milletvekili adayı yapmıştı, şimdi kendisi milletvekili oldu, oğlu seçilemedi. Parasının gücüyle siyaset yapan ve milletvekilliğini satın alan bir kişidir. Yani beni çok konuşturmasın Adnan Beker.

Milletvekilliğini parasının gücüyle almıştır. Eğitimiyle, bilgisiyle, Türkiye'ye katkısıyla değil. Adnan Beker, Melih Gökçek'in en samimi ve ondan en fazla ihale alan 4 kişiden biridir. Ve görevden alındığı zaman Melih Gökçek'i kapısının önünde karşılayan 4 kişiden bir tanesidir. Adnan Beker zırıl zırıl bir AK Partilidir, Menfaatleri gereği... Ne zaman ki Melih Gökçek görevden alınmış, kalkmış İYİ Parti Genel Başkanı'nın yanına bir foncu olarak gelmiştir. Ve daha sonra oradan milletvekili seçildi. Yani bu tür konuları konuşmayı çok istemiyorum. Ancak Adnan Beker haddini aşarsa, terbiye sınırlarını zorlarsa, çok ağır konuşurum.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2097747/umit-ozdagdan-adnan-bekere-cok-agir-ithamlar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.