Tarkan kimdir?

Megastar Tarkan'ın kim olduğu bazı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Adını tüm dünyaya duyuran Türk pop müziği sanatçısı Tarkan kimdir? Tarkan nereli? Tarkan hangi burç? sorularının yanıtını sizler için derledik.
Büşra Bayrak
|
08 Eylül 2023, Cuma - 14:55
Tarkan kimdir?

Tarkan, Türk pop müziğinin uluslararası alanda tanınan en önemli isimlerinden biridir. 

Tarkan nereli ve kaç yaşında?

Tam adıyla Tarkan Tevetoglu, 17 Ekim 1972 tarihinde West Almanya'da doğmuştur. Tarkan aslen Rize İkizdereli'lidir. 

Tarkan hangi burç?

Terazi burcu olan Tarkan, müzik kariyerine 1990'ların ortalarında Türkiye'de başlamış ve hızla büyük bir üne kavuşmuştur.

Tarkan'ın hayatı

Tarkan'ın müziği, pop, dance ve elektronik türlerini içermektedir. En büyük çıkışını 1997 yılında yayınladığı "Ölürüm Sana" albümü ve bu albüme ait "Şımarık" adlı şarkısıyla yapmıştır. Şımarık, özellikle Avrupa'da büyük bir hit haline gelmiş ve Tarkan'ı uluslararası arenada tanınan bir yıldız haline getirmiştir. 

Tarkan, Türkiye'de ve dünya genelinde birçok müzik ödülü kazanmış ve büyük bir hayran kitlesi edinmiştir. Ayrıca müziğinin yanı sıra, dans yetenekleri ve sahne performansıyla da tanınır. Tarkan, Türk pop müziğine önemli katkılarda bulunan bir sanatçı olarak kabul edilmektedir. 

Tarkan öte yandan müzik kariyerinin yanı sıra, çeşitli hayır işleri ve sosyal sorumluluk projeleri de yürütmektedir.

Tarkan'ın eşi kimdir? 

Bugüne kadar 15 milyondan fazla albüm satan Tarkan, 2016 yılında hayatını birleştirdiği Pınar Dilek ile  evli olup  2018 yılında dünyaya gelen Liya adında bir kız çocuğuna sahiptir.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2098035/tarkan-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.