Tarkan'dan sanat hayatındaki 30. yılına özel paylaşım! ''Hissediyorum daha acayip şeyler olacak''

Sanat hayatındaki 30. yılını kutlayan Tarkan, "Yırtık kotumla, deri montumla, 'Kıl' bir şarkıyla merhaba demiştim sizlere. Ne ara geçti bu yıllar bilmiyorum. Temennim daha uzun yıllar müzik aşkıyla, güzel şarkılarla, projelerle, yeni heyecanlarla, sürprizlerle bu yolculuğa devam etmek. Sevginiz hep oldukça kim tutabilir ki beni/bizi. Ve hissediyorum daha acayip şeyler olacak" paylaşımında bulundu.
Ecem Çetin
|
29 Aralık 2022, Perşembe - 17:09
Tarkan'dan sanat hayatındaki 30. yılına özel paylaşım! ''Hissediyorum daha acayip şeyler olacak''

'Kıl Oldum', 'Kuzu Kuzu', 'Dudu', 'Şımarık', 'Geççek', 'Beni Çok Sev' 'Son Durak' şarkılarıyla çok sayıda hayran kitlesine ulaşan, müzik dünyasının Megastar'ı Tarkan, kariyerinin 30. yılını kutluyor. 

Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından 30. sanat yılına özel bir mesaj yayımladı. 

Gençlik yıllarına dair bir fotoğrafını paylaşan sanatçı paylaşımına şu notu düştü:

"Yırtık kotumla, deri montumla, 'Kıl' bir şarkıyla merhaba demiştim sizlere"

"Birkaç gün önce müzikal kariyerimin 30 yılı dolmuş haberim yok. Sizlerin o güzel paylaşımlarınızla fark ettim. Yırtık kotumla, deri montumla, 'Kıl' bir şarkıyla merhaba demiştim sizlere. Bir ara da sarı ekoseli kıyafetimle. Ne ara geçti bu yıllar bilmiyorum ama acısıyla, tatlısıyla çok güzel geçtiler. 

"Kim tutabilir ki beni"

"Temennim daha uzun yıllar müzik aşkıyla, güzel şarkılarla, projelerle, yeni heyecanlarla, sürprizlerle bu yolculuğa devam etmek. Tabi ki sağlık oldukça inşallah Ama aramızdaki bu güçlü, köklü bağ ve yüreğimde hissettirdiğiniz sevginiz hep oldukça kim tutabilir ki beni/bizi. Ve hissediyorum daha acayip şeyler olacak. 

"İyi ki varsınız. Sizi seviyorum"

"Geçen 30 yıldaki sevginiz, koşulsuz desteğiniz ve bağlılığınız için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Sizi seviyorum"

http://www.ankaramasasi.com/haber/2034005/tarkandan-sanat-hayatindaki-30-yilina-ozel-paylasim-hissediyorum-daha-acayip-seyler-olacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.